За онлайн магазин sistemite.com sistemite.com

Онлайн магазин sistemite.com

Този онлайн магазин е собственост на фирма Про ЕС ЕС ООД (Profesional Systems & Solutions) която е основата през далечната 2001 година в София с едноличен собственик Марин Пеев, притежаващ 100% от капитала на фирмата. Компанията е вписана в търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК по Булстат 202401031 и идентификационен номер по ДДС: BG202401031.

След големият опит който натрупахме като инсталатори на всякакви видове системи за охрана, известяване, наблюдение, осветление, озвучение и др. решихме да използваме нашите връзки с доставчици на тези системи и техните отстъпки и да стартираме и оналайн магазин който да е полезен както за крайният потребител, така и за малките и средни дилъри които нямат достатъчно големи отстъпки от големите досавчици в бранша.

Целта която сме си поставили ще я постигнем благодарение на договаряне на достъпни цени от нашите доставчици съответно даване на по-големи отстъпки към нашите клиенти.

В нашият онлайн магазин ще можете да намерите всичко за изграждането на система за видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, СОТ, LED (диодно) осветление, озвучение, както и електронни защити от мълнии и токови удари необходими също при изграждането на описаните системи.

Грижа за клиента

За нас е изключително важно клиентите ни да са спокойни и уверени в работата си с нас. Затова при комуниакцията с всеки клиент спазваме няколко важни правила като:

  • Нито един клиент не прекъсва нашата работа - целта на нашата работа е да докажем, че клиента е най-важният човек.
  • Всяко желание на клиента което е изявил се стремим да го изпълним и така да получим взаимна изгода.
  • Клиентът не е човек с който да спорим или да даваме акъл. Никокаго никой не е печелил спор с клиент. Политиката ни е ако клиент пожелае да дадем насока и съвет при избора или за монтажа на даденият компонент или система

Вярваме, че със спазването на тези прости правила клиентите остават доволни от комуникацията с нас.