Видео балун с вградена защита VB-001 sistemite.com

Видео балун с вградена защита VB-001

Видео балуни с вградена защита VB-001 Балун трансформатор с вградена защита VB-001 Видео балун с вградена защита VB-001 комплект видео UTP балуни VB-001

Бъдете първи - добавете мнение

Споделете в:

Наличност: На склад

15,00 лв.
ИЛИ

Описание

Комплект от два балун трансформатори( видео балуни) за пренос на видео сигнал по UTP/FTP кабели cat5e/cat6 (усукана двойка). Максималното разстояние за пренос на видео сигнала е 700м. Основното предназначение на видео балуните е синхронизирането на импеданса на мрежовите кабели UTP/FTP от 100 ома на 75 ома( стандартен видео сигнал) м/у източника (камерата) и приемника (видеорекордер).

Подробности

Пасивни видео преобразуватели (балуни) за пренос на цветно или черно-бяло изображение по кабели с усукана двойка UTP и FTP. Вграден TVS диод за предпазване от минимално обратно напрежение(индукция) по кабела. TVS диода (лавинен диод) е тип ценеров диод, най-често силициев, в който технологично е осигурен обемен лавинен пробив, като падът на напрежението е постоянен от големината на тока. Лавинният пробив се характеризира с пробивно напрежение над 7V.

Максимални разстояния на кабела

  • 400м. за цветен видео сигнал при използване на пасивни балуни от двете страни на кабел (UTP/FTP cat5e или cat6).
  • 700м. за цветен видео сигнал при използване на активен видео балун(трансивър) от едната страна на кабел (UTP/FTP cat5e или cat6).

Възможности за свързване

  • два броя push-pin клеми за свързване на кабелите от усуканата двойка.
  • изнесен кабел с BNC конектор.


Внимание - този продукт не е влаго и водо защитен затова когато го свързвате на открито към вашата система за видеонаблюдение трябва да го монтирате в кутия за връзки с IP66 защита.Поръчка от нашият сайт sistemite.com можете да извършите

  • Изберете желаният от вас продукт от нашият каталог
  • Натиснете бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА
  • Въведете данните необходими за доставка: Вашите имена, телефон, адрес
  • Ние ще се свръжем с вас на посоченият телефон за да потвърдим доставката и проверим данните

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.