Добре дошли

0 Flares 0 Flares ×
GD Star Rating
loading...

Днес – 12.12.12, екипът на sistemite.com започна своя проект за електронен магазин, в който ще се продават всички видове електронни системи, необходими в бизнеса и домакинството. Освен интересната дата, това е специално време за нас в годината, защото нейният край е пред нас. Потребителите се канят да направят своите последни покупки за 2012-та година. Производителите на електроника изпращат последните си доставки.

Нашата цел е да достигнем до Вас нашите клиенти и да направим всичко възможно да се превърнем във ваш основен дистрибутор, при който можете да намерите всичко необходимо за да изградите електронна система. Задачата ни е да предложим на Вас бъдещи и настоящи клиенти най-добрите условия и цени, така че пазарувайки от нас – Вие да спестявате време и пари за обикаляне на различни места и търсейки решение за реализация на вашите проекти.

Този блог ще представя новите продукти от нашия сайт и ще Ви информира как и за какво могат да се използват, как се свързват отделните компоненти или модули.

При нас ще намерите най-добрите продукти в своя клас, които ние специално за Вас сме тествали предварително, за да сме убедени, че Ви продаваме нещо, което доказано работи. В този блог занапред ще намерите тестове и сравнения на всички продукти предлагани в нашия сайт, които сме сигурни, че ще са Ви от полза при вашия избор.

Основните концепции, в които ще предлагаме продукти на известни производители, ще бъдат:
Системи за сигурност – в това число ще влизат Сигнално-охранителните системи, видеонаблюдение, контрол на достъп.
Умни къщи – или иначе казано умен дом (smart home). Според нас през 2013 година тези думи ще се срещат все по-често в публичното пространство и ще придобиват все по-голям смисъл. Вече почти всеки от нас има Smart Phone в джоба си, а все повече навлизат и SmartTV, които ще завземат пазара следващите години. Това ни кара да мислим, че следващото голямо и умно нещо, което ще обхваща много голям спектър от различни потребители, ще бъде умния дом.

Другата тенденция, върху която ще се съсредоточим, ще бъде защитата на всички системи, които предлагаме. От електрическа защита се нуждаят абсолютно всички видове системи, които имат нужда от електричество за да работят. Непредвидена промяна на всяко едно захранващо напрежение може да доведе до пагубни последствия за електронното оборудване, а появата на пикови напрежения в линиите за данни може да извади от строя части или цялата система, която ползва тези линии. Затова в нашия сайт ще намерите отделна секция с продукти за предпазване от високи напрежения в ел. мрежата, попадения на мълнии и други.

Освен физическата защита, има и един друг тип защита – защитата на Вашите лични данни. Всеки потребител заобиколен от “умни устройства” осъзнава, че те дават възможност други хора да злоупотребяват с тях (потребителски данни). На практика всяко smart устройство може да бъде използвано като вратичка за възможни злоупотреби с данните на потребителя. Това има интересни последици за цялата индустрия, за производството на потребителска електроника. Затова ние ще се концетрираме и в тази насока – да информираме и предлагаме на клиентите си системи за съхранение и защита на потребителски данни.

И на последно място ще завършим с едно твърдение, в което вярваме: в близко бъдеще таблетите ще се превърнат в още по-значими за електронната търговия в сравнение с компютрите. Данните от последните проучвания са, че смартфоните се използват предимно за търсене на информация, докато таблетите са по-предпочитани за онлайн покупки. Анализаторите от IDC вярват, че през 2013 г. на пазара ще бъдат пуснати около 391 милиона персонални компютри. Голяма част от тях, около 235 милиона, ще бъдат преносими – тоест таблети. Какъв е изводът? Мобилното е на мода. Хората искат да вземат своето парче от тортата, но да го хапват по пътя. Успоредно с тези 391 милиона персонални компютри, ще бъдат доставени също и 801 милиона смартфона. Затова ние от sistemite.com още от самото начало сме оптимизирали сайта ни с най-модерните WEB технологии, които позволяват безпроблемна работа на Вас – потребителите, независимо от колко голямо устройство го използвате. Така сме сигурни, че Вие лесно ще можете да пазарувате от нашият сайт без значение къде се намирате.

Ще се радваме да видим вашите мнения и препоръки за нашия сайт и блог. Екипът ни е готов да приеме всякакви предложения, които биха подобрили потребителското изживяване в сайта ни.

GD Star Rating
loading...
Добре дошли, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Posted in Uncategorized, Нови продукти, Съвети
One comment on “Добре дошли
 1. Vininaveytrijic says:

  Предлагайте повече продукти свързани със smart устройствата. Светът скоро ще се управлява от тях.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
0 Flares Google+ 0 Facebook 0 Twitter 0 0 Flares ×
Read more:
Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com

Преди 2 дни на българският пазар пристигнаха 3 нови модели LED телевизори от доказалият се вече у нас производител DSM....

Close