Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com

0 Flares 0 Flares ×
GD Star Rating
loading...

Преди 2 дни на българският пазар пристигнаха 3 нови модели LED телевизори от доказалият се вече у нас производител DSM. Досегашните модели на марката се прочуха с добро качество на картина и звук и много допълнителни екстри на достъпни цени. Трите нови модела също не отстъпват по нищо на своите конкуренти в техните класове като отново запазват по-ниски цени от тях. Благодарение на партньорството ни с официалният доставчик на DSM телевизорите за България ние от sistemite.com ще можем да ви предложим тези 3 модела на изключително атрактивни цени.
След като тествахме тези телевизори с удоволствие ще ви ги представим и на Вас – нашите клиенти.
Първият модел е с диагонал на екрана 61см (24 инча) и благодарение на тези размери може да се ползва като телевизор и монитор за компютър едновременно. Моделът е DSM LED2405FHD и от името му се разбира, че поддържа FullHD резолюция даваща възможност да се насладите на филми с най-добро качество, а LED технологията дава несравнимо ниска консумация на енергия. Досегашните телевизори DSM нямаха DVB-C тунер, а само DVB-T, но вече в този модел ги има и двата което сме сигурни ще ви е от полза.

LED TV DSM 2405FHD

Интересно е наличието на USB порт и заедно с вграденият софтуерен плеър ще можете да гледате всички видео файлове които чете и вашият компютър. Също така с този U-player може да разглеждате снимки директно на големият екран на телевизор или пък да пуснете музика в mp3 формат и всичко това само като ги качите на една флаш памет. Както и досегашните телевизори този също може да добавя към филма и субтитри на български. Освен USB всички модели имат и по 3 HDMI порта, а останалите възможности за свързване са с COMPONENT, SCART, D-SUB, S-VIDEO, PC Audio. Има възможност за монтаж на стена със стандартна стойка 75х75.
Другите два модела са също LED телевизори, но са с по-голям екран – 81см или 32 инча.
Първият е DSM 3205FHD който е най-скъпият вариант е с абсолютно същите екстри както и малкият му брат за който писахме по-горе.

LED FullHD TV DSM 3205FHD

Другият LED телевизор е DSM 3505HD и разликата в цената при него идва от по-ниската резолюция която е 1366×768. Като параметри двата 32 инчови телевизори от серията 3205 не се различават по нищо друго.

LED телевизор DSM 3205HD

GD Star Rating
loading...
Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 11 ratings
Posted in Uncategorized, Нови продукти, Съвети
3 comments on “Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com
 1. Dio says:

  А истина ли е това, че в тези телевизори вграждат матриците на LG?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Денчо Илиев says:

  Имам DSM LED-32 HDMI. От ефирна телевизия приемам само звук, нямам картина. От гаранциония сервиз в Люлин не можаха да ми помогнат.Как да настроя картината? Моля помогнете.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
  • sistemite says:

   Здравейте Денчо Илиев.
   За съжаление не можем да ви помонгнем с нищо щом от официалният сервиз не могат.
   Знаем, че има софтуерен ъпдейт който оправя някои бъгове, но от сервиза трябва да знаят по-добре от нас.

   GD Star Rating
   loading...
   GD Star Rating
   loading...
0 Flares Google+ 0 Facebook 0 Twitter 0 0 Flares ×
Read more:
Добре дошли

Днес - 12.12.12, екипът на sistemite.com започна своя проект за електронен магазин, в който ще се продават всички видове електронни...

Close