Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com

0 Flares 0 Flares ×
GD Star Rating
loading...

Достъпният таблет Asus MeMO PAD HD7 който преди около месец беше представен от Asus, вече можете да намерите в нашият оналайн магазин sistemite.com на препоръчителната цена от 299лв. С този модел от Asus проявяват претенции в предлагането на най-добрият таблет в достъпният ценови клас и го постигат. Портативнния Asus MeMO PAD HD7 е достъпен за мобилно забавление и със елегантен дизайн.

ASUS-MeMO-Pad-HD-7-all-colors

Характеристики на Asus MeMO PAD HD7

Моделът на Асус се предлага с 7 инчов IPS екран зад който стои четириядрен процесор и 1GB RAM памет позволяващи безпроблемна работа на различни приложения свързани със сърфиране в Интернет и споделяне на съдържание. IPS технологията използвана в екрана на таблета позволява за възпроизвеждането на ярки цветови от широк ъгъл на видимост 170 градуса. Това гарантира безпроблемна и точна видимост и четим текст от почти всички позиции които може да се използва таблета. Разделителната способност на дисплея е 1280 x 800 перфектна за гледане на видео и дори наблюдение над камери за видеонаблюдение в реално време.

Освена 16GB собствена памет Asus MeMO PAD HD7 има слот за microSD карта, чрез която можете да увеличите паметта на таблета с още 32GB. Отделно от това производителя предлага за период от една година своята облачна услуга Asus WebStorage. Тази услуга предоставя възможност за съхранение, редактиране и споделяне на файлове до 16 GB в облака на Асус. От компанията производител са помислили и за бизнес клиентите които работят с обмен на документи и в Asus WebStorage са вградили възможност за работа с файлове създадени от софтуер като Microsoft Office. Това дава голямо предимство пред конкурентите в ниският ценови клас в който се намира таблета.

Освен паметта и дисплея този модел на Асус изпреварва конкуренцията и с вградените две камери както и със стерео високоговорители. Предлага камера на MeMO PAD HD7 е с 1.2 Мегапикселова матрица с която съвсем спокойно можете да провеждате видеоконферентни връзки с високо качество на картината. Предната камера поддържа запис на видео с резолюция от 720p. Ако пък се нуждаете от по-голяма резолюция за вашите снимки тогава можете да използвате задната камера която е с 5 Mpx матрица. Благодарение на висококачествените стерео говорители ще можете да се насладите на подобрено качество на звука. За това се грижи новата аудио технология ASUS SonicMaster. Ако имате някой от мини сървърите Synology които предлагме в онлайн магазина sistemite.com ще можете с този таблет да използвате вашият личен облак в който да си добавяте снимки, видео и документи защитени и архивирани на собсвени дискови масиви.ASUS-MeMO-Pad-7HD

Многофункционалният таблет Asus MeMO PAD HD7 е и с компактни размери и тегло. Дебелината му е малко над 1см (по-точно 10.8мм) което го прави един от най-тънките таблети в този ценови клас. Теглото също не е за подценяване защото устройството тежи само 302гр. Само да се чудиш къде да успели производителите да намерят място за издръжливата литиево-полимерна батерия. От Asus твърдят, че тази батерия издържа до 10 часа при 720p видео възпроизвеждане. Накратко успели са да постигнат перфектният баланс между размери, тегло и издръжливост на батерията. Всичко казано по-горе и невероятната цена на таблета го правят лидер в своят ценови клас.

Имате възможност да закупите този невероятен таблет на изключително ниската цена от 299лв от нашият електронен магазин sistemite.com. Таблета ще го намерите като последвате този линк.

Очаквайте скоро още предложения от нашият магазин свързани със SMART устройства.

GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings
Posted in Uncategorized, Нови продукти, Съвети
0 Flares Google+ 0 Facebook 0 Twitter 0 0 Flares ×
Read more:
Добре дошли

Днес - 12.12.12, екипът на sistemite.com започна своя проект за електронен магазин, в който ще се продават всички видове електронни...

Close