Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com

Достъпният таблет Asus MeMO PAD HD7 който преди около месец беше представен от Asus, вече можете да намерите в нашият оналайн магазин sistemite.com на препоръчителната цена от 299лв. С този модел от Asus проявяват претенции в предлагането на най-добрият таблет в достъпният ценови клас и го постигат. Портативнния Asus MeMO PAD HD7 е достъпен за мобилно забавление и със елегантен дизайн.

ASUS-MeMO-Pad-HD-7-all-colors

Характеристики на Asus MeMO PAD HD7

Моделът на Асус се предлага с 7 инчов IPS екран зад който стои четириядрен процесор и 1GB RAM памет позволяващи безпроблемна работа на различни приложения свързани със сърфиране в Интернет и споделяне на съдържание. IPS технологията използвана в екрана на таблета позволява за възпроизвеждането на ярки цветови от широк ъгъл на видимост 170 градуса. Това гарантира безпроблемна и точна видимост и четим текст от почти всички позиции които може да се използва таблета. Разделителната способност на дисплея е 1280 x 800 перфектна за гледане на видео и дори наблюдение над камери за видеонаблюдение в реално време.

Освена 16GB собствена памет Asus MeMO PAD HD7 има слот за microSD карта, чрез която можете да увеличите паметта на таблета с още 32GB. Отделно от това производителя предлага за период от една година своята облачна услуга Asus WebStorage. Тази услуга предоставя възможност за съхранение, редактиране и споделяне на файлове до 16 GB в облака на Асус. От компанията производител са помислили и за бизнес клиентите които работят с обмен на документи и в Asus WebStorage са вградили възможност за работа с файлове създадени от софтуер като Microsoft Office. Това дава голямо предимство пред конкурентите в ниският ценови клас в който се намира таблета.

Освен паметта и дисплея този модел на Асус изпреварва конкуренцията и с вградените две камери както и със стерео високоговорители. Предлага камера на MeMO PAD HD7 е с 1.2 Мегапикселова матрица с която съвсем спокойно можете да провеждате видеоконферентни връзки с високо качество на картината. Предната камера поддържа запис на видео с резолюция от 720p. Ако пък се нуждаете от по-голяма резолюция за вашите снимки тогава можете да използвате задната камера която е с 5 Mpx матрица. Благодарение на висококачествените стерео говорители ще можете да се насладите на подобрено качество на звука. За това се грижи новата аудио технология ASUS SonicMaster. Ако имате някой от мини сървърите Synology които предлагме в онлайн магазина sistemite.com ще можете с този таблет да използвате вашият личен облак в който да си добавяте снимки, видео и документи защитени и архивирани на собсвени дискови масиви.ASUS-MeMO-Pad-7HD

Многофункционалният таблет Asus MeMO PAD HD7 е и с компактни размери и тегло. Дебелината му е малко над 1см (по-точно 10.8мм) което го прави един от най-тънките таблети в този ценови клас. Теглото също не е за подценяване защото устройството тежи само 302гр. Само да се чудиш къде да успели производителите да намерят място за издръжливата литиево-полимерна батерия. От Asus твърдят, че тази батерия издържа до 10 часа при 720p видео възпроизвеждане. Накратко успели са да постигнат перфектният баланс между размери, тегло и издръжливост на батерията. Всичко казано по-горе и невероятната цена на таблета го правят лидер в своят ценови клас.

Имате възможност да закупите този невероятен таблет на изключително ниската цена от 299лв от нашият електронен магазин sistemite.com. Таблета ще го намерите като последвате този линк.

Очаквайте скоро още предложения от нашият магазин свързани със SMART устройства.

GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings

10 съвета и 6 навика, с които ще намалим завинаги сметките си за ток

green-energy
Гарантирано спестявате

Истина е, че в България всички се оплакват от високите сметки за ток и парно, но хората масово разхищават енергията, която стига до техния дом. Една от стъпките, които трябва да предприемете в икономическа криза като тази, е да съкратите всички излишни разходи. По-долу ще ви представим няколко метода, които ако започнете да ги прилагате и превърнете в навици още от утре и сте постоянни в това, ще успеете да намалите драстично сметките си за електроенергия.

 
От къде да започнете?

Определете кои от уредите вкъщи използват най-много електроенергия. В повечето случаи това са бойлерът и хладилникът. Започнете от тях.

 

Бойлер

Ако ползвате бойлер за затопляне на вода, то убедете се, че той е настроен на оптимална мощност – около 70 – 80 %. Тоест няма смисъл термостата да е винаги завъртян до последната черта. Също толкова топла вода ще получите, ако върнете с около 20-30% плъзгача на термостата по-назад. За всеки различен модел бойлер това е различно, затова опитайте дори и с връщане до 50% – водете си записки и следете показанията на електромера, ако имате възможност – така за около седмица или две ще можете да прецените на кое положение вашият бойлер работи най-оптимално.

presmetnete-smetkite
Още от самото начало започнете да записвате и изчислявате спестените киловати

Следващият съвет, който бих ви дал за бойлера, е ако е възможно да го ползвате на нощни тарифи. Всеки е свикнал да се прибере привечер от работа и да включи бойлера, за да стопли вода, с която да се изкъпе малко по-късно. Моят съвет е да се опитате да избегнете този вариант. Ако имате хубав и нов модел бойлер, то би трябвало той, ако работи през нощта, да може да задържи топла вода поне още 12 – 14 часа. Затова пускайте бойлера преди да си легнете – около 23:00 или 24:00 часа. След това сутрин като станете го изключвайте.

С тези два трика гарантирам, че можете да намалите сметката за ток само от бойлера с 5 до 10 лв на месец. Ако имате възможност и планирате закупуване на нов бойлер - то тогава обезателно се убедете че този, който ще купите, е с най-голям ефективен клас за консумация на електроенергия.

Хладилника

Следващият уред, който ще трябва да прегледаме е хладилникът / фризерът. При него също важи правилото да не се ползва на максимална степен. Настройте го на 70 или 80 % от капацитета му на работа. Добра идея е да настроите прецизно температурата в хладилника и камерата му с помощта на термометър. Температурите трябва да са следните: от 3 до 5 градуса по Целзий трябва да бъде температурата в хладилника, във в камерата тази темепратура трябва да е под 0 градуса, като за различните видове неща, които се съхраняват там, тази температура варира. Ако нямате неща, които трябва да бъдат силно замразени, можете спокойно да настроите температурата в камерата да бъде около между 0 и минус 10 градуса по Целзий.

Разположение на хладилника или фризера

Много важно правило е хладилника или фризера да не са изложени на пряка слънчева светлина или пък да са близо до уред, който генерира топлина като печка или отдушник. Съвета ми е веднага да направите необходимото разместване, за да осигурите оптимална работа на хладилника или фризера. Също проверете добре в някой слънчев ден от къде влиза слънчевата светлина и в каква посока се насочва с напредване на деня. Следете този поток да не попада върху фризера.

pestene-na-tok
Хладилника е близо до двете печки и се огрява от слънчева светлина от прозореца
kak-se-pesti-tok
Хладилника е далеч от уредите излъчващи топлина

Използване на хладилника

При използването на хладилника трябва да имате предвид, че всеки път, когато се отвори вратата, студеният въздух излиза навън, а вътре влиза топъл. Следователно уредът ще трябва да работи повече и да харчи ток, за да изстуди този топъл въздух. Затова моят съвет е винаги да отваряте и затваряте вратите бързо. Колкото по-дълго време стои затворена вратата – толкова по-добре. Опитвайте се да помните кое къде стои и преди да отворите вратата на хладилника преценете какво искате да вземете и къде стои, за да не трябва на отворена врата да седите и да търсите нещата, които искате да извадите. Голяма грешка е да отворите хладилника и да умувате кое от всички неща вътре искате да си хапнете и да разглеждате и избирате от съдържанието му все едно сте в супермаркет. Друга грешка е да отворите вратата на хладилника и да започнете да ядете по малко от нещата там. Така губите страшно много електроенергия и ако имате подобни навици трябва да ги отстраните.

Поддръжка на хладилник и фризер

Задължително правило е на няколко месеца (колко зависи от вашия уред) да размразявате и почиствате хладилника основно. Ще разберете кога трябва да се размрази, когато в камерата се появи лед или скреж. Това натоварва хладилника и увеличава драстично количеството на енергия, която е необходима, за да се поддържа настроената температура. За нови хладилници производителите препоръчват да се прави размразяване между 4 и 6 месеца. Тоест два или три пъти годишно. Уплътненията също се нуждаят от поддръжка и затова може да си направите навик след всяко размразяване да проверявате и почиствате и тях. Те се почистват с морка гъбичка и се следи за мазни петна по тях. Проверката се състои в това – след включване на уреда като затваряте вратата да сложите между уплътнението на вратата и рамката на хладилника един лист хартия. След затварянето, ако листа се издърпва лесно, следва, че уплътнението изпуска студен въздух извън хладилника. Съветът ми е да потърсите ново уплътнение за вашия модел и да го подмените възможно най-скоро.

С тези приоми съвсем спокойно можете да намалите разходите с още поне 5лв на месец

Кухненски уреди

За печката важат същите условия за използване на максимална мощтност, както и в горните два уреда. Стремете се да готвите с по-малко електроенергия или поне към края на готвенето да намалявате и дори да изключвате котлони или фурна и да оставяте яденето да се доопече на остатъчната температура. Добра идея е, ако имате възможност да готвите повече ядене като обем накуп. Тоест винаги пълнете фурната, защото така ще готвите по-голямо количество храна наведнъж и следователно ще намалите разходите на ток. За вратата на фурната важи правилото и за вратата на хладилника тоест: Докато фурната работи отварянето на вратата не е желателно – ако се налага то трябва да бъде много рядко и за максимално кратко време. Трябва докато се пече яденето да се стремите да задържите топлината във фурната. Ако имате мирковълнова печка, можете да я използвате нея като заместител на част от приготвянето на храната, защото тези фурни използват по-малко енергия. Поддържайте кухненските уреди и най-вече печката винаги чисти. Наслояването на мръсотия по вътрешната част на фурната води до намаляване на капацитета на фурната.

Каква печка да купим?

На пазара има доста голям избор от печки. Съвета ми при купуване на нова печка е да се предвиди предварително колко често ще се ползва и какъв обем храна ще се приготвя на нея наведнъж. Да се преценят функциите, защото в момента има доста печки които са икономични и имат възможност за вентилиране, грил, самопочистване и дори таймер за задаване на час за пускане. Вентилаторните фурни също са добър избор, който може да използвате за спестяване на енергия. Друга добра алтернатива са Crock-Pot уредите за бавно готвене, които също спестяват доста електроенергия, а и на всичкото отгоре приготвените в тях ястия са здравословни. Повече информация за тях можете да откриете в slowcooker.bg.

Останалите уреди в кухнята

Това са електрически кани, микровълнови печки, блендери, пасатори, сокоизстисквачки, кафе машини и т.н – За тях важи златното правило: когато не ползвате, задължително ги изключвайте от контакта.

Осветление

pestim-tok-ot-osvetlenie

Този консуматор на електроенергия винаги е най-подценяван от домакинствата, но той е и един от най-големите генератори на високи сметки за ток. Консумацията от осветление се увеличава с намаляване на дължината на деня и през зимните месеци става двойна и дори тройна. Моят съвет е винаги да се определя момента за запалване на лампите вкъщи – дали навън е още достатъчно тъмно. Много хора включват прекалено рано част от осветлението вкъщи и с това рахищават електричество. Друг съвет, който бих ви дал, е да изградите навик за гасене на лампите щом излезете от стаята и тя остава празна. Дори за 1 или 2 мин да излизате и след това да се върнете отново – по-добре изгасете лампата за това време, докато ви няма (в повечето случаи минтуката за която излизате се превръща в 10 или 20).
Последен съвет за осветление е да помислите за смяна на старите крушки с нови – енергоспестяващи. LED крушките са сравнително евтин продукт на пазара в сравнение с големите електроуреди, за които трябва доста солидна сума пари, за да се закупи нов енергоспестяващ хладилник например. Затова инвестицията в подмяна на крушките с икономични няма да ви натежи толкова много на джоба, а за няколко месеца ще успеете да си върнете инвестираните пари чрез намаляване на сметките за ток. В момента най-икономично е светодиодното осветление. При него една крушка с косумирана мощтност от 10W излъчва светлинен поток равняващ се (а понякога и по-голям) на 100W крушка с нажежаема жичка. Това ще каже, че ако направите подмяна, ще намалите енергията, която харчите за осветление с около 90%. Тоест, ако от цялата сметка за ток например 5 лв са за осветление със стандартни крушки, когато монтирате LED крушки тези 5 лв ще се превърнат в 1лв. Убедихте ли се в разликата?

Следователно осветлението, разгледано като част от сметката за ток, може да се намали най-много от всички останали части чрез купуване на няколко осветителни тела на ниски цени.
В нашият електронен магазин ще откриете богат избор на LED осветление за дома. Посетете го от тук!

Черна техника и други джаджи

В тази категория ще опишем няколко принципа, които важат за цялата техника – от големият LED телевизор в хола до лаптопа и зарядното устройство за телефона. За всички тях важи едно златно правило – когато не се ползват или няма нужда от тях, да се изключват ръчно от електрическата мрежа. Всеки един от тези уреди има някаква малка консумация, която харчи енергия, дори когато той не работи. Тези уреди можете да забележите като видите някой малък светодиод, който свети или примигва в червено, синьо или зелено. Съветът ми към вас е да включите всички тези уреди в разклонители. Желателно е тези разклонители да имат копче за изключване. Вече предполагам разбрахте какво е следващото нещо, което ще кажа – когато излезнете от стаята, изключвайте от копчетата тези разклонители. Така ще бъдете сигурни, че докато не сте в стаята никой от уредите не “точи пари от джоба ви”.

power-strip

Компютър и периферия

Щом четете тази статия значи 100% имате поне един вкъщи. Към него може да има свързан принтер и скенер. Също така към него най-вероятно са свързани и колонки и други периферни устройства, който винаги подценяваме. Често това нещо се оставя включено в мрежата или дори и работещо през целият ден, когато не се използва или пък цяла вечер, когато също не се използва. Тук отново препоръчвам разклонителите с ключ. С един такъв ще спрете захранването на всичко и ще спестите няколко лева от месечната сметка за ток.

Това бяха 6-те прости навици за пестене от сметката за ток. Сигурен съм, че ако успеете да свикнете да ги прилагате ежедневно ще постигнете около 35 - 40 % намаляване на разходите за електричество.
Ако знаете още някой приом, който съм пропуснал, моля оставете кометар за да може останалите читатели да се научат да прилагат и вашите методи.
GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings

4 Comments on “10 съвета и 6 навика, с които ще намалим завинаги сметките си за ток

 1. А какво ще кажете за електрическите печки. Когато ги използваме има ли начин да намалим сметката за ток, а да продъжим да поддържаме достатъчно топла стая.

 2. При отоплението получаването на намаляване на потреблението на ток зависи не само от това как се използват отоплителните електроуреди, а и от стаята и това каква е изолацията и. Съветите тук са много – както и възможностите както на отоплителните уреди така и за изолация на стаята. Също зависи колко време се топли, дали целодневно или само вечер. Имайте в предвид, че стаята когато веднъж се затопли и ако има добра изолация няма необходимост отоплението да работи на максимален капацитет, а съвсем спокойно може да се намали на 50%.

 3. Искам да добавя към първият коментар, че LED прожекторите са здрави, издръжливи и дълготрайни. Това спестява на потребителя и значителна сума от пари, време и усилия.

 4. Здравейте! Поздравявам Ви за полезното четиво. Събрали сте информация, която ще помогне на много хора да намалят сметките си! 🙂

Можем ли да говорим вече и за smart камери във видеонаблюдението?

След като доста нашумява думата smart и се използва вече сериозно за телефони и телевизори, а напоследък все повече говорим и са smart home (умна къща или умен дом) се чудя кога ще дойде времето в което ще започнем да говорим и за умни камери за видеонаблюдение. Ами отговорът според мен е съвсем скоро. С навлизането на всички тези умни устройства няма как да се подмине и нисша каквато е видеонаблюдението. Сферата на сигурността се измени значително през последните няколко години, заедно с промяната на всички други индустрии по целия свят. Една от основните причини за тези бързи темпове на промяна е неспиращата борба на търговците от всички бранове срещу все по-изобретателните и ловки методи на кражби и злоупотреби. Втората причина е, че заедно с напредъка на технологиите пропорционално нарастват и претенциите на клиентите. Безспорно все по-взискателни потребители, които имат по-специфични нужди, започват да се интересуват от така нареченото – интелигентно видеонаблюдение и анализ. Тази нова технология за наблюдение предлага в пъти повече възможности и модификации от преди. Читателят току що откри отговора на въпроса за умните или интелигентните камери. Щом има възможност за развитие на тази технология и търсене от страна на потребителите можем съвсем скоро да очакваме подобни системи ориентирани и към малкият и среден бизнес.

Умни камери

Умните камери” се използват предимно за откриване на специфични обекти, за реакция при съмнителни обстоятелства и за откриване на определени хора . Обикновено това се осъществява благодарение на специален софтуер, който филтрира и обработва цялата информация, заснета от тях. Буквално казано, не камерите са умни, а софтуера който обработва сигнала постъпващ от тях. Засега тези техники намират голямо приложение в сигурността на някои от най-големите летища в света. Подходяща е също така големи площади, зали, стадиони и други публични места с голям поток на хора. Като пример за използването на такава система за сигурност може да се даде с възможностите за издирване на престъпници. Тоест в базата данни се вкарват лица на издирвани или опасни хора, които камерите ще търсят сами в тълпата и ако засекат следва сигнализация. Друга посока в която трябва да се развиват системите за видеонаблюдение е увеличаване на резолюцията на входящият сигнал от камерите. Благодарение на по-високата резолюция ще може да се прави и по-точен анализ и тълкуване на информацията заснета от камерите. Според изследване на „Frost&Sullivan” пазарните дялове на аналоговото и IP-видеонаблюдението ще се изравнят в световен мащаб през тази година. Новото поколение IP системи се отличава с уникална функционалност, благодарение на която видеосигналът се предава с много по-висока честота на опресняване. Този тип системи включва High Definition Smart камери за видеонаблюдение, които имат безупречно качество на изображението както през деня, така и през нощта, при външни и вътрешни условия. Smart камерите имат ниски нива на шум и работят изключително ефективно и икономично.

Анализ на данни от видеонаблюдение

Една от най-впечатляващите иновации, която може да бъде включена към съвременните IP системи за видеонаблюдение, е модерна технология предоставяща подробна информация за пола и възрастта на заснетите лица. Аналитичният софтуер прави точна статистика за броя на посетителите в определени обекти, а от натрупаната база данни може да изготвят отчети по периоди и предварително заложени критерии. Такава информация би давала обективна представа на търговците за натовареността на обектите в определени часове на работния ден, в дните на работната седмица, през периоди на промоции, рекламни кампании, разпродажби и др.

Предимства на аналитичният софтуер

Основните предимства на новите IP системи управляващи се с помощта на аналитичният софтуер са:

 •    Висококачествена Full HD резолюция
 •    Smart възпроизвеждане на картината
 •    Отлично разпознаване на регистрационни номера
 •    Дистанционно наблюдение чрез смартфони
 •    3D изглед на картата
 •    ONVIF съвместимост

Къде може да се използват умните камери

От казаното по-горе стигаме до извода че новите “умни камери” правещи видео анализ може да се използват буквално навсякъде. Един интересен пример е използването им за превенция на обир от банкомат. Ако камерата, която следи конкретния банкомат, засече съмнително поведение (многократно оглеждане от страна на потребител или пък съвкупност от хора пред устройството), тя моментално изпраща сигнал към центъра за наблюдение. Този тип системи вече се използват и за охрана на някои от най-скъпите произведения на изкуството в света.

Разбира се, новият интелигентен софтуер за анализ може да се използва и за частни имоти, дори и от обикновени потребители. Така например ако къщата е оставена празна и интелигентната система за видеонаблюдение засече нещо нередно, тя веднага може да изпрати предупреждение и то директно по телефона, чрез SMS, или чрез специално приложение, ако разполагате със смартфон.

GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings

Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com

Преди 2 дни на българският пазар пристигнаха 3 нови модели LED телевизори от доказалият се вече у нас производител DSM. Досегашните модели на марката се прочуха с добро качество на картина и звук и много допълнителни екстри на достъпни цени. Трите нови модела също не отстъпват по нищо на своите конкуренти в техните класове като отново запазват по-ниски цени от тях. Благодарение на партньорството ни с официалният доставчик на DSM телевизорите за България ние от sistemite.com ще можем да ви предложим тези 3 модела на изключително атрактивни цени.
След като тествахме тези телевизори с удоволствие ще ви ги представим и на Вас – нашите клиенти.
Първият модел е с диагонал на екрана 61см (24 инча) и благодарение на тези размери може да се ползва като телевизор и монитор за компютър едновременно. Моделът е DSM LED2405FHD и от името му се разбира, че поддържа FullHD резолюция даваща възможност да се насладите на филми с най-добро качество, а LED технологията дава несравнимо ниска консумация на енергия. Досегашните телевизори DSM нямаха DVB-C тунер, а само DVB-T, но вече в този модел ги има и двата което сме сигурни ще ви е от полза.

LED TV DSM 2405FHD

Интересно е наличието на USB порт и заедно с вграденият софтуерен плеър ще можете да гледате всички видео файлове които чете и вашият компютър. Също така с този U-player може да разглеждате снимки директно на големият екран на телевизор или пък да пуснете музика в mp3 формат и всичко това само като ги качите на една флаш памет. Както и досегашните телевизори този също може да добавя към филма и субтитри на български. Освен USB всички модели имат и по 3 HDMI порта, а останалите възможности за свързване са с COMPONENT, SCART, D-SUB, S-VIDEO, PC Audio. Има възможност за монтаж на стена със стандартна стойка 75х75.
Другите два модела са също LED телевизори, но са с по-голям екран – 81см или 32 инча.
Първият е DSM 3205FHD който е най-скъпият вариант е с абсолютно същите екстри както и малкият му брат за който писахме по-горе.

LED FullHD TV DSM 3205FHD

Другият LED телевизор е DSM 3505HD и разликата в цената при него идва от по-ниската резолюция която е 1366×768. Като параметри двата 32 инчови телевизори от серията 3205 не се различават по нищо друго.

LED телевизор DSM 3205HD

GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings

3 Comments on “Новите модели телевизори от DSM вече в sistemite.com

 1. А истина ли е това, че в тези телевизори вграждат матриците на LG?

 2. Имам DSM LED-32 HDMI. От ефирна телевизия приемам само звук, нямам картина. От гаранциония сервиз в Люлин не можаха да ми помогнат.Как да настроя картината? Моля помогнете.

  • Здравейте Денчо Илиев.
   За съжаление не можем да ви помонгнем с нищо щом от официалният сервиз не могат.
   Знаем, че има софтуерен ъпдейт който оправя някои бъгове, но от сервиза трябва да знаят по-добре от нас.

Добре дошли

Днес – 12.12.12, екипът на sistemite.com започна своя проект за електронен магазин, в който ще се продават всички видове електронни системи, необходими в бизнеса и домакинството. Освен интересната дата, това е специално време за нас в годината, защото нейният край е пред нас. Потребителите се канят да направят своите последни покупки за 2012-та година. Производителите на електроника изпращат последните си доставки.

Нашата цел е да достигнем до Вас нашите клиенти и да направим всичко възможно да се превърнем във ваш основен дистрибутор, при който можете да намерите всичко необходимо за да изградите електронна система. Задачата ни е да предложим на Вас бъдещи и настоящи клиенти най-добрите условия и цени, така че пазарувайки от нас – Вие да спестявате време и пари за обикаляне на различни места и търсейки решение за реализация на вашите проекти.

Този блог ще представя новите продукти от нашия сайт и ще Ви информира как и за какво могат да се използват, как се свързват отделните компоненти или модули.

При нас ще намерите най-добрите продукти в своя клас, които ние специално за Вас сме тествали предварително, за да сме убедени, че Ви продаваме нещо, което доказано работи. В този блог занапред ще намерите тестове и сравнения на всички продукти предлагани в нашия сайт, които сме сигурни, че ще са Ви от полза при вашия избор.

Основните концепции, в които ще предлагаме продукти на известни производители, ще бъдат:
Системи за сигурност – в това число ще влизат Сигнално-охранителните системи, видеонаблюдение, контрол на достъп.
Умни къщи – или иначе казано умен дом (smart home). Според нас през 2013 година тези думи ще се срещат все по-често в публичното пространство и ще придобиват все по-голям смисъл. Вече почти всеки от нас има Smart Phone в джоба си, а все повече навлизат и SmartTV, които ще завземат пазара следващите години. Това ни кара да мислим, че следващото голямо и умно нещо, което ще обхваща много голям спектър от различни потребители, ще бъде умния дом.

Другата тенденция, върху която ще се съсредоточим, ще бъде защитата на всички системи, които предлагаме. От електрическа защита се нуждаят абсолютно всички видове системи, които имат нужда от електричество за да работят. Непредвидена промяна на всяко едно захранващо напрежение може да доведе до пагубни последствия за електронното оборудване, а появата на пикови напрежения в линиите за данни може да извади от строя части или цялата система, която ползва тези линии. Затова в нашия сайт ще намерите отделна секция с продукти за предпазване от високи напрежения в ел. мрежата, попадения на мълнии и други.

Освен физическата защита, има и един друг тип защита – защитата на Вашите лични данни. Всеки потребител заобиколен от “умни устройства” осъзнава, че те дават възможност други хора да злоупотребяват с тях (потребителски данни). На практика всяко smart устройство може да бъде използвано като вратичка за възможни злоупотреби с данните на потребителя. Това има интересни последици за цялата индустрия, за производството на потребителска електроника. Затова ние ще се концетрираме и в тази насока – да информираме и предлагаме на клиентите си системи за съхранение и защита на потребителски данни.

И на последно място ще завършим с едно твърдение, в което вярваме: в близко бъдеще таблетите ще се превърнат в още по-значими за електронната търговия в сравнение с компютрите. Данните от последните проучвания са, че смартфоните се използват предимно за търсене на информация, докато таблетите са по-предпочитани за онлайн покупки. Анализаторите от IDC вярват, че през 2013 г. на пазара ще бъдат пуснати около 391 милиона персонални компютри. Голяма част от тях, около 235 милиона, ще бъдат преносими – тоест таблети. Какъв е изводът? Мобилното е на мода. Хората искат да вземат своето парче от тортата, но да го хапват по пътя. Успоредно с тези 391 милиона персонални компютри, ще бъдат доставени също и 801 милиона смартфона. Затова ние от sistemite.com още от самото начало сме оптимизирали сайта ни с най-модерните WEB технологии, които позволяват безпроблемна работа на Вас – потребителите, независимо от колко голямо устройство го използвате. Така сме сигурни, че Вие лесно ще можете да пазарувате от нашият сайт без значение къде се намирате.

Ще се радваме да видим вашите мнения и препоръки за нашия сайт и блог. Екипът ни е готов да приеме всякакви предложения, които биха подобрили потребителското изживяване в сайта ни.

GD Star Rating
loading...
Таблет Asus MeMO PAD HD7 вече и в sistemite.com, 5.5 out of 6 based on 23 ratings

1 Comment on “Добре дошли

 1. Предлагайте повече продукти свързани със smart устройствата. Светът скоро ще се управлява от тях.